Hej
  :-)
Præsenterer: Steelhammers - Et hårdtslående steelband
Februar 2006
Snyd ikke dig selv for en spændende kulturel oplevelse

Spred budskabet.

Alle glade mennesker er velkommende, så send denne mail videre til folk du kender, eller download annoncen som A4, udskriv den og hæng den op. Det er jer der skaber stemningen...

Denne email kan også ses på www.steelhammers.dk / jazzhouse / email

Jazzkay.dk logo

Synes du også at vinteren i Danmark er for lang og for kold? Har du mest lyst til at skrotte det hele og smutte sydpå, så tag et smut forbi Copenhagen Jazzhouse d. 8. februar kl. 19:30 og hør steelbandet Steelhammers spinde lækre caribiske soca, samba, salsa, reggae rytmer ud til det frysende danske folk i hjertet af København. Indgangen er gratis og alle er velkomne så kridt danseskoene og find dit bastskørt frem og oplev Steelhammers Live i Copenhagen Jazzhouse.

Steelhammers er startet i Allerød og har spillet i snart 10 år. Hver sommer tager de på turné igennem Europa og spreder steelband stemning på gader og stræder, i byer som Barcelona, Paris, Nice, München, Rotterdam og Luxembourg. Energien i Steelhammers er utrolig og der er altid gang i den, det er nærmest umuligt at holde sig i ro til de euforiserende danserytmer.

JazzHouse logo
Copenhagen
JazzHouse
Februar
2006


Onsdag den 8. Februar 2006 kl 19.30
Carabiean/Soca

Du har modtaget denne mail fordi en i din omgangskreds mente, at du ikke skulle gå glip af dette arrangement.